OM OSS

Vilka är vi?

Vi är en grupp drivna personer som brinner för hållbar och tillgängliga trädgårdar året om och därför har vi sökt fram innovativa lösningar för att odla i hemmet. Vi tror på att ge människor möjligheten att odla färska och näringsrika grönsaker på ett enkelt och roligt sätt hemma.

Vad gör vi? Vi utvecklar och tillverkar högkvalitativa hydroponiska odlingssystem som gör det möjligt för alla att odla sina egna grönsaker enkelt i hemmet. Med våra produkter kan du skapa din egen gröna oas och njuta av färsk, näringsrik mat direkt från din egen skörd.

Varför gör vi det?

Vi tror att hållbarhet är nyckeln till en bättre framtid. Genom att odla hemma kan vi minska vårt beroende av importerade grönsaker och minska vår miljöpåverkan. Dessutom ger det oss en starkare koppling till maten vi äter och främjar en hälsosam och hållbar livsstil.

Vad är vår vision?

Vår vision är att förse människor runt om i världen med enkelheten och glädjen att odla sina egna grönsaker hemma stort som litet hem. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner i deras odlingserfarenhet och att vara en del av en globalt nätverk som jobbar mot en hållbar framtid.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Med våra innovativa produkter erbjuder vi enkelhet, hållbarhet, kvalitet och prestanda. Vi strävar efter att ge dig de bästa förutsättningarna för en framgångsrik odling och stödjer dig genom hela processen. Vårt mål är att inspirera och engagera dig i din egen odling och vara din pålitliga resurs för alla dina hydroponiska behov.

Se gärna våra sociala medier för mer bilder och klipp, Instagram, tiktok, facebook.

Mvh, CEO Nickas Larsson 2023-07-16